Livestreaming You Brave Enough??





116 comments:

  1. Zam. ko tinggal tengok ke ni. takut doe

    ReplyDelete
  2. kualiti perlu diperbaiki .

    ReplyDelete
  3. cam 1 tindih cam 2 kat blog..so cam 2 x nampak full

    ReplyDelete
  4. terima kasih atas feedback anda.. kami akan memperbaiki mutu kami di masa akan datang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak taw camner nak follow kat ustream

      Delete
    2. tk ada ape2 pn.huhu.ngntk rasanya.

      Delete
  5. laa..off air plak

    ReplyDelete
  6. . . .assalamualaikum,salam satu sejahtera,salam satu malaysia! dimanakah?

    ReplyDelete
  7. mcm ade something dekat belakang 2...kat tingkap 2

    ReplyDelete
  8. kat belakang .. tu apa yee??

    ReplyDelete
  9. Kalau boleh letak live chat, so boleh tau streaming mana yang ada event happening. kalau steam semua skali lambat.

    ReplyDelete
  10. cam hantu perempuan berdiri kat belakang tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. cane nk tngok cerite dye ,, dan mane nk tekan ni =.=

      Delete
  11. kat mane ni ???

    ReplyDelete
  12. tukar la org lain plak, dia ni hantu tak minat.. kamon jgn buang masa

    ReplyDelete
  13. terima kasih atas feedback anda.. lepas nih kami akan letak social streaming di sebelah untuk kite bertinteraksi semasa live streaming

    ReplyDelete
  14. nak jmput dtg ke kluang tmpat2nye adalah di kampung bentong dalam kluang jhor lokasi jmbatan di hadapan masjid dan di jambatan besar

    ReplyDelete
    Replies
    1. leh tahu apa cerita kat situ

      Delete
  15. cepat laa sikit on air

    ReplyDelete
  16. cepat la cikit !

    ReplyDelete
  17. sembang lebih..mana ada streaming..hakktuihhh la wehh..baik solat tahajud je pagi2 buta ni..

    ReplyDelete
  18. on air laaaa wehhh

    ReplyDelete
  19. Ceptlh woi......... Mana air nya.........

    ReplyDelete
  20. xde live streamming ke mlm ni?

    ReplyDelete
  21. cam 3 2 terlampau bawah sgt..naik kn skit supaya dpt tgok skliling

    ReplyDelete
  22. mamat ni mmg x de geng ke dok sorng2 kt situ?

    ReplyDelete
  23. Knp mamat tu mcm x menentu sdah?

    ReplyDelete
  24. mlam nie ada ker?? jam brapa yer??

    ReplyDelete
  25. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  26. tak tau tgk pe.... ardeyl

    ReplyDelete
  27. bile nk on air nye ni

    ReplyDelete
  28. SEBElom ON aIR Infom kat Wall page Di FB pls ,,, OR Di Wall Page Group Wujud Paranormal ~~
    Jasa Baek andqa amat di hargai ~~
    ^_^

    ReplyDelete
  29. minggu depan adew live streaming x ???

    ReplyDelete
  30. Boleh ke aku usha gune broadband xD ?

    ReplyDelete
  31. Bila start ni?? nak tgk

    ReplyDelete
  32. tu la ,,,, sudah lame menunggu ,,, niy mesti trafik jam niy ,,,x sampai location lg ,, ekekeke

    ReplyDelete
  33. mnnnnnnnnnnnnnnn nyeeeeeeeeeeeeeeeee.....

    ReplyDelete
  34. ah kata 15 minit lgi start... dah 15minit tak start2 pun..... bt penat ja menungu!

    ReplyDelete
  35. xde lagi ke??asyik off on off on je...pnat duk refresh nie..hurm.. :/

    ReplyDelete
  36. arghhhh!!!!!!!!!!!!!!! lambat kmu onair.... pa mcm la... xtepati masa!!!

    ReplyDelete
  37. pergghh caya la korang...jarang team paranormal buat live streaming mcm ni...teruskn usaha bro..ramai yg tgk ni..

    ReplyDelete
  38. power jgk team ni..team paranormal mazidul tu pn x buat live streaming camni..

    ReplyDelete
  39. Perempuan der. . .yg laki dlm nie ramai bersuara try lh. . .
    sembang. . . .

    ReplyDelete
  40. Se elok2 nye mane yg pertikai kn volunteer,aku suggest korang yg jd volunteer. . .ada bran??

    ReplyDelete
  41. nk suggest supaya bnyk bergerak..

    ReplyDelete
  42. Cubala bawak bersabar sikit, bukannye senang krew wujud atau mana2 krew yg pegi ke tmpt2 yg berbahaya dan mengriskykan nyawa mereka untuk buat live streaming ni, semata mata untuk kita semua yang berada dirumah, menonton ngan selamat. Bersyukur and berterima kasih la sikit, pengorbanan mereka ni....instead u ppl r making such huu haa..it's not that simple or easy, ok?!!.

    ReplyDelete
  43. hav any recorded one?

    ReplyDelete
  44. Kata ada streaming malam ni..tkda pun

    ReplyDelete
  45. cayalah dah ada column utk livestreaming. pasni buat live chat. jenuh nk baca komen satu satu. kasi clear komen2 ni nanti. pastu habaq la kt tiap post fb kalau ada nk buat stream. letak la nota kaki ke. takut lepas pulak. huhu.

    ReplyDelete
  46. macam mane nak tengok livestrem nie boleh ajar tak saya baru lagi kat sini...

    ReplyDelete
  47. x sabar nk tngk...livestreaming brpa jam ni??

    ReplyDelete
  48. kate pukul 12.00 ade livestriming mane takde pon...

    ReplyDelete
  49. saye dah mule rase mengantuk dah nie....

    ReplyDelete
  50. vdeo cam patut dperbaiki atau di upgrde dengan yg ber infrared facebook-Hiiragi Fai

    ReplyDelete
  51. ko yg dtg tmpt diorg..pstu ckp diorg yg mnganggu??balik mengaji dlu la..

    ReplyDelete
  52. nk knape pompuan tu kne rasuk?sebab die x jge aurat.
    yea dok?aduh...susahla aurat x reti jge.

    ReplyDelete
  53. kejadahh....mne woi??

    ReplyDelete
  54. Bila nak start nii ?? Dari jam 8 lagi aku dah bukak Blog nii ><

    ReplyDelete
  55. dah kul 12.20 x start pun lagi....ade ke x ni....

    ReplyDelete
  56. aduh..xbole nak besarkan video laks..

    ReplyDelete
  57. Mcm mne nk tgk ek ?

    ReplyDelete
  58. mana hantu nyee -_-

    ReplyDelete
  59. Mcm tak wujud je livestreaming ni

    ReplyDelete
  60. minta maaf bercakap, sy just nak mintak cam 2 dan 3 diperbesarkan, mcm tak best pulak tgk cam 1 je tq

    ReplyDelete
  61. ini pukul berapa nk start?

    ReplyDelete
  62. kamera tak brape clear la bro.. suspen dah suspen dah.. hee

    ReplyDelete
  63. Apa sey video ni..kurang memuaskan la...gelap..da tu tk nmpk pape

    ReplyDelete
  64. Ngantuk pula mata ni tgk.`,(

    ReplyDelete
  65. dyurg da btaw start jam 12.30 korg bukak awal sgt dh kenapa

    ReplyDelete
  66. HOSPITAL PERMAI LAGI SERAM DR TEMPAT NI..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada cahaya lampu..mana nk dtg entiti..

      Delete
  67. quality agak kurang....apa pun pagparanomal dan wujud paranormal team mmg terbaik.....syabas....

    ReplyDelete
  68. Mungkin tempat tak berapa keras kot.tak ada benda pun yg menyeramkan..

    ReplyDelete
  69. kul brape nak start ni,,, ngantuk dah

    ReplyDelete
  70. Admin nanti pasang Cbox... sambil tonton leh chat pasal video

    ReplyDelete
  71. infrared cam xde ke..:(

    ReplyDelete
  72. Tolong la pakai infrared cam....kalau tak nak beli,kan bole DIY....macam gini mane la bole nampak pape....

    ReplyDelete
  73. asal berat dowh ? hantu xde pon???

    ReplyDelete
  74. akhirnyeeeee..dapat jugak tgk..next time nak ikot plak..respext team wujud paranormal

    ReplyDelete
  75. tak lama lagi aku akan join group ni (Y)

    ReplyDelete