Livestreaming You Brave Enough??





116 comments:

  1. Zam. ko tinggal tengok ke ni. takut doe

    ReplyDelete
  2. kualiti perlu diperbaiki .

    ReplyDelete
  3. cam 1 tindih cam 2 kat blog..so cam 2 x nampak full

    ReplyDelete
  4. terima kasih atas feedback anda.. kami akan memperbaiki mutu kami di masa akan datang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak taw camner nak follow kat ustream

      Delete
    2. tk ada ape2 pn.huhu.ngntk rasanya.

      Delete
  5. laa..off air plak

    ReplyDelete
  6. . . .assalamualaikum,salam satu sejahtera,salam satu malaysia! dimanakah?

    ReplyDelete
  7. mcm ade something dekat belakang 2...kat tingkap 2

    ReplyDelete
  8. kat belakang .. tu apa yee??

    ReplyDelete
  9. Kalau boleh letak live chat, so boleh tau streaming mana yang ada event happening. kalau steam semua skali lambat.

    ReplyDelete
  10. cam hantu perempuan berdiri kat belakang tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. cane nk tngok cerite dye ,, dan mane nk tekan ni =.=

      Delete
  11. kat mane ni ???

    ReplyDelete
  12. tukar la org lain plak, dia ni hantu tak minat.. kamon jgn buang masa

    ReplyDelete
  13. terima kasih atas feedback anda.. lepas nih kami akan letak social streaming di sebelah untuk kite bertinteraksi semasa live streaming

    ReplyDelete
  14. boleh join x?

    ReplyDelete
  15. nak jmput dtg ke kluang tmpat2nye adalah di kampung bentong dalam kluang jhor lokasi jmbatan di hadapan masjid dan di jambatan besar

    ReplyDelete
    Replies
    1. leh tahu apa cerita kat situ

      Delete
  16. why off air ?

    ReplyDelete
  17. cepat laa sikit on air

    ReplyDelete
  18. cepat la cikit !

    ReplyDelete
  19. sembang lebih..mana ada streaming..hakktuihhh la wehh..baik solat tahajud je pagi2 buta ni..

    ReplyDelete
  20. on air laaaa wehhh

    ReplyDelete
  21. Ceptlh woi......... Mana air nya.........

    ReplyDelete
  22. xde live streamming ke mlm ni?

    ReplyDelete
  23. cam 3 2 terlampau bawah sgt..naik kn skit supaya dpt tgok skliling

    ReplyDelete
  24. mamat ni mmg x de geng ke dok sorng2 kt situ?

    ReplyDelete
  25. Knp mamat tu mcm x menentu sdah?

    ReplyDelete
  26. mlam nie ada ker?? jam brapa yer??

    ReplyDelete
  27. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  28. Tkbleh tengok

    ReplyDelete
  29. off air dah..

    ReplyDelete
  30. tak tau tgk pe.... ardeyl

    ReplyDelete
  31. bile nk on air nye ni

    ReplyDelete
  32. SEBElom ON aIR Infom kat Wall page Di FB pls ,,, OR Di Wall Page Group Wujud Paranormal ~~
    Jasa Baek andqa amat di hargai ~~
    ^_^

    ReplyDelete
  33. minggu depan adew live streaming x ???

    ReplyDelete
  34. Boleh ke aku usha gune broadband xD ?

    ReplyDelete
  35. Bila start ni?? nak tgk

    ReplyDelete
  36. tu la ,,,, sudah lame menunggu ,,, niy mesti trafik jam niy ,,,x sampai location lg ,, ekekeke

    ReplyDelete
  37. mnnnnnnnnnnnnnnn nyeeeeeeeeeeeeeeeee.....

    ReplyDelete
  38. ah kata 15 minit lgi start... dah 15minit tak start2 pun..... bt penat ja menungu!

    ReplyDelete
  39. xde lagi ke??asyik off on off on je...pnat duk refresh nie..hurm.. :/

    ReplyDelete
  40. arghhhh!!!!!!!!!!!!!!! lambat kmu onair.... pa mcm la... xtepati masa!!!

    ReplyDelete
  41. pergghh caya la korang...jarang team paranormal buat live streaming mcm ni...teruskn usaha bro..ramai yg tgk ni..

    ReplyDelete
  42. power jgk team ni..team paranormal mazidul tu pn x buat live streaming camni..

    ReplyDelete
  43. Perempuan der. . .yg laki dlm nie ramai bersuara try lh. . .
    sembang. . . .

    ReplyDelete
  44. Se elok2 nye mane yg pertikai kn volunteer,aku suggest korang yg jd volunteer. . .ada bran??

    ReplyDelete
  45. nk suggest supaya bnyk bergerak..

    ReplyDelete
  46. Cubala bawak bersabar sikit, bukannye senang krew wujud atau mana2 krew yg pegi ke tmpt2 yg berbahaya dan mengriskykan nyawa mereka untuk buat live streaming ni, semata mata untuk kita semua yang berada dirumah, menonton ngan selamat. Bersyukur and berterima kasih la sikit, pengorbanan mereka ni....instead u ppl r making such huu haa..it's not that simple or easy, ok?!!.

    ReplyDelete
  47. hav any recorded one?

    ReplyDelete
  48. Kata ada streaming malam ni..tkda pun

    ReplyDelete
  49. cayalah dah ada column utk livestreaming. pasni buat live chat. jenuh nk baca komen satu satu. kasi clear komen2 ni nanti. pastu habaq la kt tiap post fb kalau ada nk buat stream. letak la nota kaki ke. takut lepas pulak. huhu.

    ReplyDelete
  50. macam mane nak tengok livestrem nie boleh ajar tak saya baru lagi kat sini...

    ReplyDelete
  51. x sabar nk tngk...livestreaming brpa jam ni??

    ReplyDelete
  52. kate pukul 12.00 ade livestriming mane takde pon...

    ReplyDelete
  53. saye dah mule rase mengantuk dah nie....

    ReplyDelete
  54. Bunyi apa tu?

    ReplyDelete
  55. vdeo cam patut dperbaiki atau di upgrde dengan yg ber infrared facebook-Hiiragi Fai

    ReplyDelete
  56. ko yg dtg tmpt diorg..pstu ckp diorg yg mnganggu??balik mengaji dlu la..

    ReplyDelete
  57. nk knape pompuan tu kne rasuk?sebab die x jge aurat.
    yea dok?aduh...susahla aurat x reti jge.

    ReplyDelete
  58. kejadahh....mne woi??

    ReplyDelete
  59. Bila nak start nii ?? Dari jam 8 lagi aku dah bukak Blog nii ><

    ReplyDelete
  60. dah kul 12.20 x start pun lagi....ade ke x ni....

    ReplyDelete
  61. aduh..xbole nak besarkan video laks..

    ReplyDelete
  62. Mcm mne nk tgk ek ?

    ReplyDelete
  63. mana hantu nyee -_-

    ReplyDelete
  64. Mcm tak wujud je livestreaming ni

    ReplyDelete
  65. minta maaf bercakap, sy just nak mintak cam 2 dan 3 diperbesarkan, mcm tak best pulak tgk cam 1 je tq

    ReplyDelete
  66. ini pukul berapa nk start?

    ReplyDelete
  67. kamera tak brape clear la bro.. suspen dah suspen dah.. hee

    ReplyDelete
  68. Apa sey video ni..kurang memuaskan la...gelap..da tu tk nmpk pape

    ReplyDelete
  69. Ngantuk pula mata ni tgk.`,(

    ReplyDelete
  70. dyurg da btaw start jam 12.30 korg bukak awal sgt dh kenapa

    ReplyDelete
  71. HOSPITAL PERMAI LAGI SERAM DR TEMPAT NI..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada cahaya lampu..mana nk dtg entiti..

      Delete
  72. quality agak kurang....apa pun pagparanomal dan wujud paranormal team mmg terbaik.....syabas....

    ReplyDelete
  73. Mungkin tempat tak berapa keras kot.tak ada benda pun yg menyeramkan..

    ReplyDelete
  74. kul brape nak start ni,,, ngantuk dah

    ReplyDelete
  75. Admin nanti pasang Cbox... sambil tonton leh chat pasal video

    ReplyDelete
  76. infrared cam xde ke..:(

    ReplyDelete
  77. Tolong la pakai infrared cam....kalau tak nak beli,kan bole DIY....macam gini mane la bole nampak pape....

    ReplyDelete
  78. Awat x leh bkk?

    ReplyDelete
  79. asal berat dowh ? hantu xde pon???

    ReplyDelete
  80. akhirnyeeeee..dapat jugak tgk..next time nak ikot plak..respext team wujud paranormal

    ReplyDelete
  81. tak lama lagi aku akan join group ni (Y)

    ReplyDelete